[12:52 PM] Stažení ebooku [12:52 PM] [12:52 PM] Zobrazení čísla [12:56 PM]
July 26, 2024

Od diagnózy rakoviny k aktivnímu životu: Příběh pana Jaroslava a role Ovosanu

Návrat k plnohodnotnému životu: Jak Ovosan pomohl panu Jaroslavovi překonat rakovinu žaludku

Od diagnózy rakoviny k aktivnímu životu: Příběh pana Jaroslava a role Ovosanu

Sedmdesátiletý pan Jaroslav z Ivančic, měl v roce 2016 vážné zdravotní potíže. Náhle zhubnul z 85 kg na 78 kg a trpěl nevolností po jídle. Lékaři zjistili závažné vředy v žaludku, které naznačovaly možný onkologický problém. Po sérii vyšetření a biopsií mu byl diagnostikován vzácný typ rakoviny žaludku (adenokarcinom).

Léčba zahrnovala chemoterapii (CHT) a podporu doplňkem stravy Ovosan. Pan Jaroslav začal užívat Ovosan souběžně s první sérií chemoterapie v únoru 2017. Po třetí sérii chemoterapie a následné operaci v červnu 2017 došlo k celkové remisi nádoru. Následné PET/MR skeny potvrdily, že známky této nemoci vymizely.

Od chemoterapie k tenisu a procházkám

I přes komplikace po operaci a přerušení chemoterapie kvůli špatné snášenlivosti, pokračoval pan Jaroslav alespoň v užívání Ovosanu. Postupně se jeho stav stabilizoval a následné kontroly v roce 2018 a 2019 také žádné známky této nemoci neukázaly.

Díky péči lékařů,  pravidelnému užívání Ovosanu a zdravému životnímu stylu se pan Jaroslav vrátil k běžným aktivitám. „Nemohu sice tvrdit, že můj zdravotní stav od operace až do teď je pouze zásluhou Ovosanu, ale faktem zůstává, že ho celou dobu pravidelně užívám, 3x ráno a 3x večer. Nyní v 70 letech hraju 1x týdně dvě hodiny tenis, jezdím 1x týdně na horském kole cca 15 km, a každý den se procházím s pejskem. Na vlastní žádost jsem taky před 2 lety absolvoval výměnu kolene a před rokem operaci očí, takže teď vidím i bez brýlí,” říká pan Jaroslav. Přestože má drobné problémy s klouby, které přičítá stáří, je se svým zdravím velmi spokojen. Jeho pozitivní přístup a vytrvalost jsou inspirací pro mnoho lidí.

Jak Ovosan pomohl?

Podle pana Jaroslava není jeho dobrý zdravotní stav pouze zásluhou Ovosanu, ale věří, že pravidelné užívání tohoto přípravku mělo pozitivní vliv na jeho zotavení a celkové zdraví. Dnes je pan Jaroslav aktivní a plný energie, což je velkým úspěchem vzhledem k jeho vážné diagnóze před několika lety.

Ovosan je doplněk stravy, který obsahuje biologicky aktivní fosfolipidy jenž pozitivně ovlivňují imunitní systém a regeneraci poškozených tkání, snižují nežádoucí účinky chemoterapie a spolupodílí se na celkovém léčebném efektu. Může tak hrát důležitou roli jako součást podpůrné léčby při onkologických onemocněních. 

Pokud máte zájem o více informací, konzultujte užívání Ovosanu se lékařem na bezplatné poradenské lince Ovosan 800 201 210.

autor: Kristýna Nováková

Andrew Moore - Book Webflow Template

Andrew Moore

Entrepreneur, Writer and Speaker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Dui lectus adipiscing sit non hendrerit odio rutrum semper ut. Sagittis turpis nulla eleifend nam egestas venenatis augue. Vitae nisi, id pulvinar augue tristique feugiat ultricies pretium proin. Velit quam et nunc diam molestie. Risus tempus.

About Andrew

Subscribe to my newsletter

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum aute irure dolor