[12:52 PM] Stažení ebooku [12:52 PM] [12:52 PM] Zobrazení čísla [12:56 PM]
August 18, 2024

Ovosan: Naděje a podpora v léčbě onkologických onemocnění – Případ paní Jany

Úspěšná kombinace tradiční léčby a Ovosanu stabilizovala zdravotní stav paní Jany Ovosan přispěl ke zlepšení

Ovosan: Naděje a podpora v léčbě onkologických onemocnění – Případ paní Jany

Paní Janě z Bělé pod Bezdězem byla v červnu 2011 diagnostikována rakovina vulvy. Podstoupila operaci, která byla úspěšná, a nádor byl odstraněn i s negativními okraji, takže nebyla nutná další léčba.

V květnu 2018 byla ale paní Jana hospitalizována kvůli podezření na zánět žlučníku. CT vyšetření však odhalilo expanzi v malé pánvi, což vedlo k podezření na karcinom vaječníků. Její hladina nádorového markeru CA125 byla přes 1000 (pozn. normální hodnota je ≤ 35). Během čekání na plánovanou operaci bylo paní Janě doporučeno podávat jako podporu léčby Ovosan v dávce 7-7-7 tobolek denně.

Operace a následná léčba radioterapií a Ovosanem

V červnu 2018 se její syn zmínil, že měla zánět močových cest, a tak jí byla nasazena antibiotika a byla domluvena konzultace u gynekologa k plánované operaci. V srpnu 2018, to je pouhé tři měsíce od diagnostiky, podstoupila operaci, při které jí již byl diagnostikován adenokarcinom s rozšířením do lymfatických uzlin.

Následovala radioterapie, kterou paní Jana zvládla bez větších komplikací, a pokračovala v užívání Ovosanu v dávce 6-6-6 tobolek denně. V prosinci 2018 kontrolní CT břicha ukázalo výraznou regresi expanze levých adnex a pacientka se cítila dobře.

V roce 2019 paní Jana pokračovala v užívání Ovosanu a její stav se stabilizoval. Cítila se dobře a nadále užívala Ovosan tentokrát v dávce 4-4-4. V březnu 2020 ultrazvuk ukázal stacionární nález v malé pánvi a její zdravotní stav byl dobrý. Ovosan brala nadále i jako prevenci proti COVID-19.

V září 2020 kontrolní ultrazvuk opět ukázal stacionární nález a pacientka byla bez potíží. V únoru 2021 její syn informoval, že její stav je stabilizovaný a že COVID-19 se jí vyhnul.

V březnu 2022 pak její syn uvedl, že měla problémy se žaludkem kvůli artritidě a léčbě medrolem, ale stav přesto zůstal stabilizovaný. Ovosan dočasně vysadila a nyní ho opět užívá v dávce 3-3-3 tobolek denně.

Současný stav: Jak se nyní má paní Jana?

Příběh paní Jany ukazuje, jak důležitou roli může hrát podpůrná léčba v boji proti rakovině. Navzdory vážným zdravotním komplikacím a náročným operacím se její stav díky kombinaci tradiční léčby a podpory přípravkem Ovosan stabilizoval. Ovosan nejen přispěl ke zlepšení kvality jejího života, ale také jí pomohl překonat onkologické výzvy a posílit imunitní systém během pandemie COVID-19. Paní Jana, stejně tak, jako i její syn, jsou přesvědčeni o prospěšnosti Ovosanu, i když jeho vyšší cena může být pro některé pacienty překážkou.

Podle Janina syna Ovosan pomohl nejen v boji s jejím onkologickým onemocněním, ale také jako prevence proti COVID-19. „Věřím, že mi Ovosan pomohl prodloužit život a zvýšit jeho kvalitu i přes má onemocnění. Vynaložených peněz rozhodně nelituji,” říká paní Jana.  

Pokud máte zájem o více informací, konzultujte užívání Ovosanu se svým lékařem na bezplatné poradenské lince Ovosan 800 201 210.

autor: Kristýna Nováková

Andrew Moore - Book Webflow Template

Andrew Moore

Entrepreneur, Writer and Speaker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Dui lectus adipiscing sit non hendrerit odio rutrum semper ut. Sagittis turpis nulla eleifend nam egestas venenatis augue. Vitae nisi, id pulvinar augue tristique feugiat ultricies pretium proin. Velit quam et nunc diam molestie. Risus tempus.

About Andrew

Subscribe to my newsletter

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum aute irure dolor