[12:52 PM] Stažení ebooku [12:52 PM] [12:52 PM] Zobrazení čísla [12:56 PM]
June 20, 2024

Ovosan: Naděje pro Vaše čtyřnohé přátele

Příběh o Ovosanu: Naděje pro čtyřnohé přátele

Ovosan: Naděje pro Vaše čtyřnohé přátele

Odkud jste se dozvěděla o přípravku Ovosan?

O přípravku Ovosan mě přímo informoval pan Foglar. S pejskem chodím do práce a potkala jsem pana Foglara v den, kdy mojí fence Kaiře (Rhodéský ridgeback) zjistili rakovinu mléčných žláz. Dali jsme se spolu do řeči a on mi řekl, že bych Ovosan mohla vyzkoušet.

Jak na vás na začátku působil?

Z počátku jsem tomu moc nevěřila nebo spíš jsem měla všelijaké dojmy, protože Kaira zrovna brala léky proti bolesti. Ty jí ale podle všeho nedělaly dobře. Měla velký průjem a zvracela. Po konzultaci s panem Foglarem, kdy mi řekl, že Ovosan nemá žádné vedlejší účinky, jsem léky proti bolesti vysadila a začala jsem jí podávat pouze Ovosan. Nádor na prsu se jí výrazně zmenšil a měla také zase chuť do života.

Proč jste se rozhodla začít využívat přípravek Ovosan?

O přípravku Ovosan mluvil hezky pan Foglar a dodal mi naději, že tady Kaira bude aspoň o trochu déle. Vím, že jí to život nezachrání, ale aspoň trochu prodlouží čas, který tady ještě může být s námi. Od diagnostiky je to již více než půl roku a zatím je tady s námi, i když lékařka předpověděla, že má pravděpodobně před sebou pouze několik dní. Já věřím, že Ovosan má na tom velký podíl. 🙂 

Řekněte nám něco více o vašem pejskovi (plemeno/věk atd.)

Jmenuje se Kaira. Je to Rhodéský ridgeback. Prvního dubna jí bylo 11 let. Je trochu větší než je obvyklé. Váží skoro 45 kg, což je na fenku hodně. Chodíme spolu na dlouhé procházky a když byla zdravá, tak jsme spolu chodily běhat. Občas jsem ji také vzala na kolo, protože to se jí moc líbilo. Kairu jsem adoptovala když jí bylo 6 let. Nemám ji od štěněte. Rodina u které žila ji dala k adopci, protože jí nestačili a nezvládali ji. Potřebovala lásku a rodinu. Já jí tu lásku a péči dávám. Pokud to jde, všude chodí se mnou. Podle mě potřebovala jediné – pohyb a lásku.

Před užíváním Ovosanu
Po užívání Ovosanu

Kdo vás provedl celým procesem dávkování a poradil vám, jak Ovosan Kaiře podávat?

Vše mi vysvětlil pan Foglar. Aktuálně Kaiře dávám 9 tablet denně.

Jak dlouho bere váš pejsek Ovosan?

Od srpna 2023, takže v létě tomu bude rok.

Co se vám na tomto přípravku nejvíce líbí?

Že funguje! :) Nebo aspoň podle mě funguje, protože vidím na svém pejskovi zlepšení zdravotního stavu. 

Jak probíhá Kaiřina léčba?

Kaiře byla diagnostikována rakovina v srpnu 2023, kdy jsem s ní byla na vyšetření. Tehdy nám paní veterinářka řekla, že operace už je zbytečná – Kaira měla nález i na plicích a na srdci. Dávala jí dny, týdny, měsíce – nevěděla jak dlouho ten nález už v ní je. Řekla, že léky proti bolesti musí brát až do konce života. Já jsem ty léky vysadila, samozřejmě, po konzultaci s ní. Řekla, že se ještě nikdy nesetkala s takovou reakcí. Na kontroly nechodíme, řekla, že máme přijít až bude zle. Já Kairu stále sleduji a kontroluji. Nádor je pořád stejný, má ale chuť k jídlu, a občas má zas náladu na bláznoství, jako kdyby byla znovu štěně. :) Jediné co je jiné je, že už chodí pomalu. Ale vzhledem k jejímu věku a diagnóze, je to s ní pořád dobrý! Stále se s ní snažím chodit na delší procházky, i když nám to trvá mnohem déle než dříve.

Měla Kaira nějaké negativní reakce na Ovosan?

Zatím jsem žádnou negativní reakci nezaznamenala. Ovosan jí chutná. Vždy po jídle čeká, že ještě něco dostane. Místo mlsek si ale zvykla právě na Ovosan a myslím, že je spokojená. 🙂

Autor: Ivona Harčáková

Nebojte se zeptat

Pokud si stále nejste jisti, jak Ovosan správně užívat, nebojte se zeptat. Pokud na www.jaovosan.cz nenajdete odpověď na svoji otázku, můžete napsat na email eva.pokorna@jaovosan.cz. Pro konzultaci s lékařem existuje také telefonní linka Ovosan 800 201 210.

Andrew Moore - Book Webflow Template

Andrew Moore

Entrepreneur, Writer and Speaker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Dui lectus adipiscing sit non hendrerit odio rutrum semper ut. Sagittis turpis nulla eleifend nam egestas venenatis augue. Vitae nisi, id pulvinar augue tristique feugiat ultricies pretium proin. Velit quam et nunc diam molestie. Risus tempus.

About Andrew

Subscribe to my newsletter

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum aute irure dolor